Warning: include(/var/chroot/home/content/70/11918470/html/modules/mod_feed/gallery.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/70/11918470/html/libraries/import.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/var/chroot/home/content/70/11918470/html/modules/mod_feed/gallery.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5_3/lib/php') in /home/content/70/11918470/html/libraries/import.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/content/70/11918470/html/libraries/import.php:2) in /home/content/70/11918470/html/libraries/joomla/session/session.php on line 532

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/content/70/11918470/html/libraries/import.php:2) in /home/content/70/11918470/html/libraries/joomla/session/session.php on line 532
Reth Nesh

Reth Nesh

Ne kete vit kompania Elita Inex Filloi me pune.

Gjate ketyre viteve aktivitet, Elita Inex ka rritur gjithmone e me shume tregun e vet, duke u realizuar dukshem si lider ne tregun e tendave te diellit. 

Kjo arritje ka ardhur ne saj te nje stafi te kualifikuar, sherbim te shpejte, te garantuar, me objektivin kryesor, kenaqjen e konsumatorit dhe cilesine me te mire te produkt